Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Na Slovensku sú vskutku kuriózne lúpeže
Zdielať na

Na Slovensku sú vskutku kuriózne lúpeže

Skutočnosť, že niekoho okradnú, nie je pre nikoho príjemná. Sú však aj situácie, ktoré sú viac ako humorné a zlodeji vedia niekedy naozaj prekvapiť.<b>VIDEO: Kuriózne zábery z krádeže</b>

Skutočnosť, že niekoho okradnú, nie je pre nikoho príjemná. Sú však aj situácie, ktoré sú viac ako humorné a zlodeji vedia niekedy naozaj prekvapiť.

Skutočne môžeme len hádať, na čo mohli byť zlodejovi písmená z názvu značkového obchodu. Jedine ak by sám otváral predajňu značky „stan“, pretože práve tieto písmená sa podnikavému zlodejovi podarilo ukradnúť.

O tom, že ľudská fantázia je niekedy skutočne bezhraničná a ukradnúť sa dá naozaj všetko, čo sa dá speňažiť, sme sa presvedčili na vlastné oči. Obrovskou dávkou nielen fantázie, ale aj odvahy boli vyzbrojení dvaja muži z jednej lučeneckej osady. Tí totiž v priebehu 10 minút ukradli stĺp verejného osvetlenia, kým piatim chlapom, ktorí ho mali nainštalovať trvalo jeho skladanie z auta pol hodinu.

Kuriózne však na krádeži môže byť aj to, ak okradnutému vec nechýba. Tak ako je to aj v prípade topánok, ktoré si traja zlodeji ukoristili zo zatiaľ neznámeho obchodu. Ešte kurióznejší je však záber, na ktorom sa dvom mužom a jednej žene pravdepodobne nepáči všetok tovar, ktorý sa im dostal do rúk. Ten jednoducho začali roztopašne preberať a nakoniec sa nechcených kúskov zbavili.

Vy sa na vskutku kuriózne krádeže môžete pozrieť v našom videu.

Zdielať na

Najčítanejšie správy