Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Pred kostolom Audi nabralo tri autá
Zdielať na

Pred kostolom Audi nabralo tri autá

Dnes ráno krátko pred desiatou v Hurbanove čierne Audi doslova nabralo tri autá, ktoré boli zaparkované na ceste medzi farou a katolíckym kostolom. <b>VIDEO: Havária pred kostolom</b>

Dnes ráno krátko pred desiatou v Hurbanove čierne Audi doslova nabralo tri autá, ktoré boli zaparkované na ceste medzi farou a katolíckym kostolom.

Kým veriaci vychádzali z kostola po práve skončenej omši, na ceste sa im naskytol obraz ako z akčnej scény. Na ceste ležali plechy z rozbitých áut. Vodič Audi v centre Hurbanova doslova skosil 3 autá pred kostolom.

“Skončila sv. omša a išiel zrejme ten mafián, alebo čo to bolo, tak zobral vlastne všetky tri autá“, popisuje situáciu miestny farár, ktorému jedno zo zdemolovaných áut patrilo.

Podľa polície, šofér sa dostatočne nevenoval riadeniu vozidla a neprimeranou rýchlosťou narazil do zaparkovaných vozidiel.

Vodiča čierneho Audi s novozámockou poznávacou značkou odviezla záchranka. Na tvári mal niekoľko škrabancov. Ľudia vychádzajúci z kostola tvrdili, že sa vraj doslova potácal.

Šofér na mieste odmietol dychovú skúšku.

Viac sa dozviete v dnešných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy