Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pri nehode zasahoval vrtuľník
Zdielať na

Pri nehode zasahoval vrtuľník

Zdroj: SITA/Martin Havran/ilustračné

Dnešok môžeme nazvať čiernym dňom na cestách. Podpísalo sa pod to aj zlé počasie.

Dnešok môžeme nazvať čiernym dňom na cestách. Podpísalo sa pod to aj zlé počasie.

V obci Častá neďaleko Pezinka nezvládol ostrú zákrutu vodič terenného auta a zrazil sa v protismere s kamiónom. Na mieste musel zasahovať aj záchranársky vrtuľník.

Náraz do kamióna bol pre obrovské terénne auto ničivý. Pred sebou ho tlačil až do plota rodinného domu. Je len obrovským šťastím že na dvore v tej chvíli nikto nestál tehly totiž lietali až do vzdialenosti niekoľkých metrov.

Pohľad na vodiča ktorý sa po náraze naskytol majiteľke domu nebol podľa jej slov vôbec príjemný. Ľudia však mužovi pomôcť nedokázali. V aute bol totiž zakliesnený. K miestu nehody sa už v tej chvíli rútili hasiči aj záchranná služba.

Ťažko zranenému mužovi začali dávať prvú pomoc, jeho zranenia boli vážne. Išlo doslova o minúty, na pomoc musel priletieť i vrtuľník.

Vodič terénneho auta v týchto chvíľach stále bojuje o život v ružinovskej nemocnici. Zranenia vodiča kamióna si tiež vyžiadali ošetrenie neboli však vážne. Jednou z príčin prečo dostal vodič čierneho Nissanu na mokrej vozovke šmyk.

Môžu byť aj značne ojazdené pneumatiky na jeho aute. Na mieste zostalo po nehode niekoľko desiatok mŕtvych sliepok, ktoré po náraze vyleteli z jeho auta.

Viac sa dozviete v dnešných Krimi novinách.

Zdielať na

Najčítanejšie správy