Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Doma si zapálila kahanec, zhorel jej celý byt!
Zdielať na

Doma si zapálila kahanec, zhorel jej celý byt!

Pietna spomienka za zosnulým sa pre pani Gabrielu z Bratislavy skončila veľkým nešťastím. Dôchodkyni zo zapálenej sviečky zhorel za necelú hodinu celý majetok. Nechýbalo veľa a mohla prísť aj o život...

Naozaj krutá hra osudu. Asi tak sa dá nazvať to, čo v posledných dňoch zažíva 78-ročná pani Gabriela z Bratislavy. Večer prišla domov z krematória s urnou s pozostatkami partnera. Žila  s ním 34 rokov. Po tom, čo mu amputovali nohu, sa o neho posledné roky až do smrti starala.


 
Doma z úcty pri urne zapálila sviečku v kahanci a išla do vedĺajšej izby. Ľahla si a zapla televízor. V tom počula akési zapraskanie zo susednej izby. "Vtedy sa na mňa vyvalil dym. Vybehla som na balkón, kričala som na ľudí, nech volajú hasičov. Že sa zle cítim a spadnem," opisuje chvíle hrôzy pani Gabriela.

Plamene však boli nezastaviteľné. Dôchodkyni za pár minút zničili celý majetok. "Neviem čo budem robiť, nemám peniaze, nemám poistený ani byt," dodáva Gabriela. Poškodené sú aj susediace byty. V dome boli už aj statici. Škody sú značné. "Došlo k popraskaniu stropnej konštrukcie, v byte nad ním a pod ním," prezradil veliteľ zásahu.

Dôchodkyňa zostala úplne sama, nevie, čo si počne s rekonštrukciou bytu, ak by ste jej vedeli pomôcť, kontaktujte nás na emailovej adrese sos@joj.sk.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy