Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Karolovi Mellovi vrátili zrušený trvalý pobyt
Zdielať na

Karolovi Mellovi vrátili zrušený trvalý pobyt

Belizský súd vrátil dnes Karolovi Mellovi zrušený trvalý pobyt. Informuje o tom portál www.pluska.sk. Znamená to, že môže ostať v Belize.

Potvrdil to Mellov advokát

Pre denník Plus Jeden deň to potvrdil advokát Karola M. Godfrey Smith. Trvalý pobyt najhľadanejšiemu mužovi Slovenska zrušili v utorok 28. augusta s tým, že získal trvalý pobyt v krajine na základe falošných údajov.

Súd bol naplánovaný na pondelok na 9:00 ráno belizského času. Údajne sa začal na minútu presne. Karol Mello a jeho manželka Zuzana na pojednávanie neprišli. Všetko to trvalo približne 30 minút.

Môže žiť ako slobodný človek

Len pred malou chvíľou odznel pre najhľadanejšieho muža Slovenska verdikt, ktorý určite nepotešil naše orgány. "Súd zamietol pozastavenie trvalého pobytu pána Karola Mella. Tento prípad sa tým pádom skončil a pán Karol Mello môže žiť v Belize ako slobodný človek," povedal exkluzívne pre denník PLUS Jeden deň advokát Smith.

Koncom augusta zrušili Karolovi Mellovi v Belize trvalý pobyt. Dnes mu ho však opäť vrátili. Mello tak môže v Belize žiť aj naďalej.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy