Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Tragická dopravná nehoda: Auto so ženou sa niekoľkokrát prevrátilo
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda: Auto so ženou sa niekoľkokrát prevrátilo

Malacky - Nehoda sa stala medzi Rohožníkom a Sološnicou. Mladú vodičku po dopravnej nehode vymrštilo z auta. O jej život bojovali hasiči aj záchranári. Žena však zraneniam na mieste podľahla.

K tragickej nehode došlo krátko pred 19-tou hodinou. 35-ročná žena smerovala zo Sološnice do Rohožníka po rovnom úseku. Vodička však podľa polície neprispôsobila svoju jazdu a rýchlosť a skončila mimo cesty. Tam sa so svojím autom prevrátila. Mladej žene sa s veľkou pravdepodobnosťou stalo osudným to, že nebola pripútaná. Po náraze ju totiž vymrštilo z auta. "V čase príjazdu hasičov na miesto udalosti sa zranená osoba nachádzala v bezvedomí mimo vozidla. Hasiči poskytli zranenej osobe kardiopulmonálnu resuscitáciu a havarovaný automobil zabezpečili proti vzniku požiaru," uviedol hovorca bratislavských hasičov Štefan Koči.

Ženu sa ešte snažili oživiť aj záchranári. Zraneniam ale napokon podľahla. "K dopravnej nehode osobného auta sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Po neúspešnej resuscitácii, žiaľ, lekár musel konštatovať úmrtie u 35-ročnej ženy," informovala hovorkyňa Operačného strediska ZZS Petra Klimešová.

Záchranári na mieste ošetrili aj 57-ročnú ženu s reakciou na ťažký stres. Jej prevoz do nemocnice potrebný nebol. Policajti boli na mieste tragédie viac ako tri hodiny. Keď všetko zadokumentovali, si po auto, ktoré skončilo s úplne rozbitým čelným aj zadným sklom, prišla odťahovka. Bližšie okolnosti nehody ďalej vyšetruje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy