Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
ZOZNAM: Na týchto miestach sa zaočkujete medzi sviatkami bez registrácie
Zdielať na

ZOZNAM: Na týchto miestach sa zaočkujete medzi sviatkami bez registrácie

SLOVENSKO / Zaočkovať sa môžete aj medzi sviatkami a bez registrácie. V galérii nájdete zoznam vakcinačných centier, ktoré budú k dispozícii v dňoch od 27.12 do 31.12. Otváracie časy sa od seba líšia.

​Niekde sa zaočkujete iba predpoludním, inde až do večera

Informácie nájdete aj na webových stránkach samosprávnych krajov. Napríklad v košickom kraji v pondelok, 27. decembra, dostanú vakcínu zaregistrované deti, ale v čase od 8:00 do 8:45 ráno môžu prísť aj deti bez registrácie. V prešovskom, v trnavskom a bratislavskom kraji sa vakcinačné centrá otvoria 28. decembra. 

"Bratislavská župa bude očkovať na Národnom futbalovom štadióne v decembri tri dni a to 28., 29. a 30.12. Najväčší záujem je o tretiu dávku. Samosprávny kraj ňou očkuje záujemcov, ktorí majú viac ako 18 rokov a od očkovania druhou dávkou vakcíny AstraZeneca, Pfizer/BioNTech, Moderna alebo Sputnik V uplynuli viac ako 3 mesiace, alebo od očkovania prvou dávkou vakcíny Johnson&Johnson uplynulo viac ako 8 týždňov," informuje riaditeľ odboru komunikácie Bratislavský samosprávny kraj Michal Feik. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy