Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Falošný ženský orgazmus rozpozná minimum mužov...
Zdielať na

Falošný ženský orgazmus rozpozná minimum mužov...

Milujú pikantné reči, keď im treba, zavolajú akejkoľvek ex, fantazírujú o filmových hviezdach a o sexe snívajú aj niekoľkokrát denne! Dámy, poznáte svoje drsné polovičky a ich chúťky? Prestížny módny časopis Harper´s Bazaar si na nich poriadne posvietil! A napríklad zistil, že keď predstierate orgazmus, vyše 80 percent mužov si to ani nevšimne!

Nedávno sme vám priniesli zaujímavú informáciu, že sex aj s orgazmom si najlepšie užijete v prvej fáze dňa, čiže tak okolo pol ôsmej ráno.

Sex náš každodenný - aspoň v myšlienkach

Podľa vedcov produkuje telo veľké množstvo sexuálnych hormónov a adrenalínu. Zmysly sa zintenzívňujú, človek je citlivejší. Podľa prieskumu módneho časopisu Harper´s Bazaar práve 58 percent uvádza ako najlepší čas na sex práve ráno!

Na vzorke 183 manželov, partnerov, milencov, bývalých, spolupracovníkov, šéfov či osobných trénerov vo veku 25 až 60 rokov zisťovali aj ďalšie zaujímavosti...

Ako často myslia podľa vás muži na sex? 70 percent totiž niekoľkokrát za deň, 16 nepretržite, 12 percent každý deň dva, napokon dve šťastné percentá zrejme skoro vôbec. Ženy milujú so silným sexuálnym nábojom, až 90 percent mužov to neuveriteľne vzrušuje, len 10 percent sa cítia nesvoji, pretože si myslia, že nie je jednoduché takúto ženu uspokojiť.

Pikantné reči rozpaľujú krv

Čo sa samotnej výkonnosti týka, 45 percent mužov si myslí, že sú v posteli väčší frajeri než ostatok sveta. Ak máte rada tzv. dirty talkings, rozpálite tak 79 percent mužov a 18 vystrašíte. V prípade potreby sexu, ale žiadnej partnerky na blízku, si 62 percent mužov vystačí sama, 51 zavolá ktorejkoľvek ex...

Orgazmus po hádke?

Napokon až 83 percent mužov priznalo, že nevie, kedy žena orgazmus predstiera. 16 percent si myslí, že vie, ale len občas a napokon 1 percento mužov tvrdí, že vedia stopercentne. 

A ako sa správajú vaše sexi polovičky po sexe? Väčšinu z nich, až 44 percent uspokojí dobrý spánok, 12 percent siahne po cigaretke alebo jedle. Len 13 percent sa naďalej venuje partnerke a 13 "vyráža von nabití energiou"!

No a niektorí tvrdia, že najlepší sex je po hádke... Nemusí byť ozajstná!

Súvisiace články