Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Úspešný bankár neprežil sado-maso sex. Milenec mu uvaril hlavu!
Zdielať na
Krimi

Úspešný bankár neprežil sado-maso sex. Milenec mu uvaril hlavu!

Úspešný bankár doplatil na podivné milostné praktiky. Sado-maso sex si vyžiadal tú najvyššiu daň, po tom, čo sa hra s jeho milencom zvrhla na brutálnu vraždu. Vrah si to však užíval aj po smrti svojho partnera a to veľmi brutálnym a nechutným spôsobom!

Na sado-maso praktiky doplatil nemecký bankár, ktorý mal ešte počas sexu zalepené ústa sekundovým lepidlom. Po tom, čo vrah svojho milenca zavraždil, pokračoval v otrasnom vyčíňaní ďalej.

Michael, v ktorého byte sa sexuálne orgie prevádzkovali si totiž telo obete rozštvrtil a hlavu si dokonca aj uvaril. Muž sa polícii k činu priznal s tým, že vraždu neplánoval a išlo o nešťastnú náhodu.

Nebezpečná úchylka

Pri sado-masochistickom sexe je podľa sexuologičky Danice Caisovej dôležité dohodnúť signál, ktorým partner partnerovi naznačí koniec praktiky. Rozsekanie tela na časti a uvarenie hlavy však smeruje ku kanibalizmu. Podľa nemeckej polície sa sado-masochistické hry príliš zvrhli a vrah spanikáril a tela sa chcel zbaviť.

"Toto sa javí ako extrémne nebezpečná sexuálna úchylka spojená s absolútnou nadvládou nad druhým človekom, teda ešte aj po smrti,"
dodala o šokujúcom prípade Danica Caisová.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy