Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Boj o fleky vo vlakoch. Vianoce vypredali spoje
Zdielať na

Boj o fleky vo vlakoch. Vianoce vypredali spoje

Vianoce už doslova klopú na dvere a tak všetci, čo sa cez sviatky chystajú cestovať, by mali byť v strehu. Inak sa im môže stať, že sa domov či za rodinou len tak ľahko nedostanú. Potvrdzujú to i cifry zo železníc. Zohnať flek vo vlaku tak môže byť problém.

Veľké vianočné sťahovanie sa už začalo a ľudia si tento rok lístky kúpili so značným predstihom. Dnes už preto lístky na plánované vlaky zoženiete len zázrakom. To znamená v prípade, že si cestu niekto rozmyslel a lístky vrátil.

Všetci, ktorí plánovali cestovať na sviatky z Bratislavy do Košíc IC vlakom s tradičným časom odchodu o 17:40, už nemajú šancu. Lístky na tento vlak sú beznádejne vypredané. A to v prvej aj druhej triede. Lístky sú vypredané na spoje Intercity na štvrtok takmer na 100%.

Mimoriadne vlaky

Nejaké to voľné miestečko máte ešte šancu zohnať vo vlaku Tatran o
9:34 a aj to len v prvej triede. V piatok máte šancu odviesť sa ícečkom Kriváň, s odchodom pred šiestou ráno. Ostatné vlaky sú plné. Nádej prinášajú mimoriadne spoje. Hoci jazdia ako rýchliky, musíte si na ne kúpiť miestenku. Železnice počas sviatkov pridali dva mimoriadne vlaky a to na trase Bratislava-Košice.

tv joj

Súvisiace články