Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stužková sa blíži! Poradíme vám, čo si obliecť
Zdielať na

Stužková sa blíži! Poradíme vám, čo si obliecť

Chystá sa vo vašej rodine stužková? Ak ešte nemáte vybrané šaty, určite pokračujte v čítaní! Poradíme vám, aké farby sa hodia blondínkam, aké brunetkám, či ako obliecť bacuľku.

Letia divé zvery

Hady, zebry, leopardy - nebojte sa, nehovoríme o maškarnom bále, ale nových zvieracích vzoroch, ktoré sa dostali na spoločenské šaty a práve letia. Zaujímavá je aj ich nezvyčajná dĺžka - spredu krátka, vzadu dlhé. A dievčatá milujú také, aby boli čo najviac sexi.

Brunetky, blondínky...

Poďme však radiť! Ak máte doma brunetku, siahnite určite po odtieňoch červenej. Moderná je tiež mrkvová farba. Tvorí pekný kontrast s tmavými vlasmi.

Blondínkam sa tradične hodí nežná ružová. Zaujímavým experimentom je aj zelená farba v kombinácii s metalickými odtieňmi.

Šaty sú pritom doplnené kvetmi či kameňmi. Ak sú však výrazne zdobené, odpustite si ďalšie šperky. Doplnkom je totiž aj kabelka a samotné topánky. V tejto sezóne prevládajú topánky žiarivých farieb ružovej či fialovej. Nič však nepokazíte ani striebornou alebo zlatou.

Ako prekabátiť kilá navyše?

Slečny, ktoré sú krv a mlieko, by mali siahnuť zase po šatách so šnurovačkou. Lepšie vyformujú postavu. Kontrastný strih zase maskuje nedostatky na postave. Kilá navyše zvýrazní rovný strih a satén.

ISIFA

Súvisiace články