Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tieto mená vám pomôžu pri hľadaní nového džobu...
Zdielať na

Tieto mená vám pomôžu pri hľadaní nového džobu...

Zdroj: isifa

Hľadáte si novú prácu? Aj keď sa to nezdá, k úspechu vám môže pomôcť aj to, ako sa voláte. Niektoré krstné mená bodujú pri postoch topmanažérov, iné pri ostatných. Tu je ich prehľad...

Najčastejšími menami vo firmách sú tradičné slovenské mená Peter a Zuzana. V šanciach pri hľadaní si zamestnania ich však predbehli ľudia s menej tradičnými menami. Za posledný rok a pol naviac zaujali zamestnávateľov muži s menom Marián a ženským menom Ildikó.

Najčastejšie mená pri prezeraní životopisov

Muži Ženy
MariánIldikó
RadoslavNatália
Miloš Barbara

Podľa portálu profesia.sk sú na pozície top manažérov obsadzovaní muži s menom Branislav, Roman a Miroslav. Ako strední a nižší manažéri sa zamestnávateľom pozdávajú životopisy, ktoré posielajú Mário, Vladimír, či Róbert. Pri ženách sú to mená Lívia, Linda a Klaudia. 

Najprezeranejšími menami na post pomocných zamestnancov sú Dávid, Ľubomír, Marián, Elena, Dáša a Lívia. Administratívni zamestnancami v kurze sú Vladimír, Ľubomír, Marián, Milada, Bibiana a Anikó. Pri kalifikovaných robotníkoch a zamestnancoch v službách sú najčastejšie prezerané životopisy s menami Mário, Marián, Zoltán, Adriána, Ingrid a Vladimíra.

Portál profesia.sk uverejnila aj zoznam kvalifikovaných technických a netechnických zamestnaní. najčastejšie otvárané životopisy kvalifikovaných technických zamestnancov sú Oto, Ľubomír, Ľudovít, Ľudmila, Ingrid a Vladimíra. Rudolf, Dávid, Róbert, Kristína, Lívia, Milada sú najčastejšie mená pri prezeraní životopisov pre kvalifikovaných netechnických zamestnancov

Súvisiace články