Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Problém so sexom? Páni, môže to byť začiatok vážnych problémov!
Zdielať na

Problém so sexom? Páni, môže to byť začiatok vážnych problémov!

Na svete sa každý deň oddáva milovaniu zhruba 240 milionóv ľudí. Tieto štatistiky však neuvádzajú počet tých, ktorí sa o to iba neúspešne pokúšajú. Problém trápi najmä mužov. Napriek tomu, väčšina z nich o ňom nehovorí a nerieši ho.

Svoje veľké postelné trápenie prežíva viac ako polovica ľudí po 40-tke. Napriek tomu svoje "postavenie" rieši len 10% z nich. Podľa odborníka poruchu erekcie máte vtedy, ak vo viac ako 50% pokusov nie ste schopný pre nízky stupeň stuhnutia zaviesť penis do ženskej pošvy. V tomto prípade by ste mali navštíviť lekára. Pre problém v posteli sa neumiera,  môže však naznačovať vážnejšie zdravotné komplikácie.

Zaujímavosťou je, že poruchu erekcie môžu mať aj muži, ktorí s pohlavným životom začnú po dvadsiatom roku života. A výnimkou vraj nie sú ani 16-roční chlapci.

Poruchy erekcie sa dajú liečiť. Doteraz to bola podľa odborníka liečba len pre bohatých. Lieky boli totiž drahé a poisťovne ich nepreplácali.

Výskumy dokazujú, že dobrý sexuálny život je prospešný. Ľudia sú nielen spokojnejší, ale najmä pracovne výkonnejší a to údajne až o 30%.

isifa

Súvisiace články