Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
10 vecí, ktoré v posteli robíte zaručene zle!
Zdielať na

10 vecí, ktoré v posteli robíte zaručene zle!

Myslíte si, že ste v posteli jednotka? Majster vo svojom odbore? Chyba! Aj obyčajné návyky, ktoré si inak neuvedomujete, či zaručené "pravdy starej mamy" vám môžu z nádhernej erotickej scénky v spálni spraviť katastrofálnu nočnú moru... A za frajerkou sa len tak zapráši. Magazín NZ Men zostavil 10 rád o tom, čo by ste istotne mali v posteli zmeniť.

1. ČO URČITE NEROBTE: Zahrabať sa do prikrývok

Nechať sa uväzniť v prikrývkach... Úprimne. Byť poviazaný, akokoľvek uväznený môže byť atraktívne tak pre Indiana Jonesa, pretože ten dobre vie, že sa mu podarí uniknúť pred krutými nacistami, ktorí sa chystajú ovládnuť svet. A medzitým sa ešte stihne vyspať s nejakou sexicou. Prikrývky vám môžu dobre poslúžiť, pokiaľ chcete schovať pivné bruško alebo neopálenú pleť. Ale vedia aj schladiť to správne iskrenie. Čo je sexi na chlapovi zahrabanom do prikrývok? Len aby vaša frajerka neminula všetku energiu, aby sa k vám vôbec cez ne dostala - alebo sa dostala z nich a na sex už nič neostane.

RADŠEJ SKÚSTE TOTO: Čo platí o prikrývkach, platí aj o šatách vašej nežnej polovičky. A ak už ktorúkoľvek z častí svojho tela pošlete na hĺbkový prieskum, odhoďte radšej všetko, čo vám bude stáť v ceste.

2. URČITE NIE: Fučať jej do ucha

Možno to poznáte od detí - dievčatá majú rady, keď im fúknete do ucha! Ale ak tým naozaj chcete žať úspech, dosiahnete ho jedine tak na školskej pôde... Alebo keď chcete sfúknuť sviečky z torty.

RADŠEJ SKÚSTE TOTO: Veď to viete sami. Čo je sladšie počas predohry ako nežné šepkanie do uška? Veď to je oveľa erotickejšie, intímnejšie a - pôsobíte skúsenejšie.

3. URČITE NEROBTE: Zabudnúť na "dôkaz" vašej nočnej akcie

Záleží na tom, ako ste dohodnutí... Ale myslíte si, že je príjemné prebudiť sa a zbadať svojho psa, ako beží po dome s použitým kondómom v papuli? A najmä v prípade, ak v byte bývate ešte s ďalšími spolubývajúcimi, alebo nebodaj ešte s rodičmi?!

V TOM PRÍPADE RADŠEJ: No, zvyčajne to je na mužoch. A je od nich galantné a gentlemanské, keď použité "pomôcky" zneškodní on sám.

4. URČITE NEROBTE: Ďakuj, akoby ti išlo o život

Žeby konečne pochopila vaše chute? A zrazu máte možnosť mať sex v trojke! Alebo riadny striptíz! Alebo jednoducho vám dovolí jesť v posteli pizzu a piť pivo... Budiž, no netvárte sa pritom, ako keby vám splnila životný sen a teraz vám už stačí len zomrieť. Neďakujte svojej milovanej príliš. Niekedy to totiž môže byť poriadne otravné alebo pôsobiť úplne opačne. A v prípade trojky by si mohla myslieť, že len ona nestačí...

SKÚSTE RADŠEJ TOTO: Príjemne sa na ňu usmej a uveleb sa v posteli Vychutnávajte a uznanlivo prikývnite.

5. URČITE NIE: Domáce zvieratko v spálni

Je jedno, či svojich domácich maznáčikov milujete. Pokiaľ nechcete počas "akcie" v posteli neustále odháňať dotieravú mačku, ktorá sa vedľa vás uvelebí a začne sa olizovať či spať, alebo nebodaj vás bude váš pes závistlivo okukovať, keď sa rozhodnete pre polohu na psíčka!

RADŠEJ ZVOĽTE TOTO: Dajte svojim maznáčikom radšej niečo na hranie či na žranie, určite však patria za dvere vašej spálne. V posteli ste predsa pánom vy...

6. V ŽIADNOM PRÍPADE: "Náhodou" ju obchytkávať

Táto "náhoda" je ľahko prehliadnuteľná, to len zo slušnosti sa ženy tvária, že si to nevšimli. Lenže je poriadne otravné, keď za mazlenie muži považujú frontálny útok na prsia, najmä ak ich miesto hladenia mačkáte...

RADŠEJ SKÚSTE TOTO: Vzrušuje vás vaša polovička a chcete jej to dať nejako najavo? Dotýkať sa jej? Áno, len choďte na to pomaly. Čítajte jej signály, aby ste vedeli, či jej je to príjemné, alebo vám už-už ide udrieť po ruke. To viete, je lepšie pred skokom do bazéna si najprv omočiť jednu nohu, potom druhú, opláchnuť sa... A nie skočiť doň po hlave. To by ste potom mohli zažiť nemalý šok.

7. URČITE NEROBTE: Nemotorne postupovať pri vyzliekaní

Už ste skúšali vyzliecť ženu v tme? Určite nie, lebo ak aj áno, už dávno by ste z postele vyskočili a zažali si k tomu nejaké intímne osvetlenie. Jednak budete vyzerať hlúpo vy, ak sa zapletiete v rozopínaní zložitého systému jej spodnej bielizne, alebo si zrazu nenápadne zažnete baterku... Jednak sa bude hlúpo cítiť ona, keď uviazne zapletená v bielizni alebo nebodaj v latexových šatočkách!

RADŠEJ SKÚSTE: Čo tak napodobniť Arnolda Schwarzeneggera vo filme Pravdivé lži? Jednoducho sa posadiť a nechať frajerku, aby vám predviedla šteklivý striptíz. A len na vás bude záležať, či to bude dlhšia alebo kratšia predohra k akcii v posteli.

8. NIE VEĽMI MÚDRE: Hrajte mudrlanta

Nebuďte takí... Možno to máte zakorenené hlboko v DNA presne vyložiť všetky svoje techniky, ak sa vás žena spýta - len, niektoré otázky radšej nech ostanú v rétorickej rovine. Odpovede nepotrebujú. A ešte k tomu ak techniky vyložíte prísne vedecky. Ak vám vaše dievča po úžasnom zážitku extázy položí otázku, ako ste to dokázali - myslíte, že by bola unesená, keby sa zrazu dozvedela, že za to môžu tutoriály na RedTube?

NAMIESTO TOHO: Kompliment prehliadnite s úsmevom. Ale zase nie takým, akoby ste ho počuli už tisíckrát.

9. URČITE NIE: Spodky ihneď dolu!

Keď už vám vaša slečna predvedie sexi striptíz, nebolo by fér, keby sa k vášmu nahému telu aj ona dostala pomalšie? Ak si totiž nohavice a spodky strhnete príliš rýchlo (a navyše bez "pozvania"), ženy by to mohli považovať za útok.

RADŠEJ: Dráždite aj vy vašu nežnú polovičku. A keď už idete so všetkým dolu, spravte to nonšalantne a nezabudnite na nežné slová. Samozrejme v prípade ak sa vaša milovaná ponáhľa späť do práce, to je na inú reč...

10. URČITE NIE: K sexu patrí tvrdý rock

Milujete ho a miluje ho aj vaša polovička? OK, ale k sexu veľmi nepatrí. Ani techno remix. Ani príliš romantický presladený slaďák. Lepšie je mať neutrálnejšiu, jemne romantickú hudbu a navyše nesmie rušiť - nie ju pustiť na maximum! Čo myslíte, ako bude reagovať žena pripravená na horúcu noc, ak jej zrazu zaznejú tóny country hudby?

RADŠEJ MIESTO TOHO: Keď už hudba, vyberte aj niečo symbolické. A pozor na slová! Ak by náhodou počas posteľných scén začula vaša milovaná Like My Mother Does alebo For The First Time... To už radšej Give Me Everything počas sexu a ak nemáte náladu, tak postačí Just A Kiss, nie?

Súvisiace články