Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dobrá správa pre dovolenkárov. ČSA bude lietať z Bratislavy
Zdielať na

Dobrá správa pre dovolenkárov. ČSA bude lietať z Bratislavy

Zdroj: ISIFA

Česká letecká spoločnost ČSA bude od júna lietať aj z Bratislavy. Pravidelné linky bude prevádzkovať do viacerých európskych destinácií.

Milovníci cestovania sa môžu tešiť na možnosť lietať do Amsterdamu, Barcelony, Bruselu, Paríža, Londýna, Larnaky a Ríma. Do uvedených destinácií plánuje spoločnosť zabezpečiť 24 letov týždenne s využitím lietadla typu Boeing 737-500. "České aerolinie sa rozhodli svoj letový plán významne prispôsobiť potrebám slovenských klientov a ponúknuť cestujúcim z Bratislavy týždenne celkom 24 priamych letov do šiestich destinácií," informovala hovorkyňa ČSA Hana Hejsková.

České aerolínie začnú v júni z Bratislavy lietať dvakrát za týždeň do Barcelony, trikrát do Bruselu a Larnaky, štyri razy do Amsterdamu, päťkrát do Ríma a sedem razy do Paríža.

Predaj leteniek na priame lety Českých aerolinií z Bratislavy do uvedených nových destinácií začne v utorok 17. mája. Presný letový poriadok a dni začatia prevádzkovania liniek z Bratislavy do jednotlivých destinácií oznámia České aerolinie začiatkom budúceho týždňa spolu s otvorením predaja leteniek.

Súvisiace články