Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Batoľatá časť druhá. O čom sa podľa vás rozprávajú teraz?
Zdielať na

Batoľatá časť druhá. O čom sa podľa vás rozprávajú teraz?

Ukecané bábätká, ktoré rozosmiali včera celú jojkársku redakciu, si získali veľa priaznivcov aj medzi divákmi. Svedčia o tom aj vaše komentáre pod videami...

Video, aké sme v stredu ráno v redakcii objavili sa nedá ani slovne opísať, možno preto lebo v ňom uvidíte geniálny rozhovor dvoch špuntov v plienkach. Jediný, kto ich konverzácii ako tak rozumel, je Dárius Haraksin a pokúsil sa preložiť, o čom tie dve malé deti vlastne točia. 

 

Dvojičky medzi sebou vedú vážnu debatu. Rozkrikujú sa, výrazne gestikulujú a popritom sa na všetkom pochechtávajú. Braček napomína bračeka, aby si obul na nohy ponožky. No ten sa veľmi do činu nemá. Pozrite si prvé video s chlapcami v pôvodnom znení s titulkami.

Do redakcie nám prišlo ďalšie video. Tentokrát už majú obidvaja chlapci na nohách ponožky...Dominantnejší z dvojice bábätiek má na sebe aj tričko. Žeby zase na niečo nabádal svojho kumpána? Je to na vás!

Aj dnes sa Daro pokúsi záhadnú "hatlaninu" slov rozlúštiť! Ako to celé vypáli sa dozviete v Novinách o 19:30. Dovtedy môžete aspoň diskutovať na našej stránke, čo tak batoľatá pobavilo...

youtube

Ukecané bábätká z videa

YouTube

Súvisiace články