Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jojkárski reportéri v kŕčoch, môžu za to vtipné batoľatá...
Zdielať na

Jojkárski reportéri v kŕčoch, môžu za to vtipné batoľatá...

Deň sa dá prežiť aj s úsmevom! Presvedčili sa o tom aj naši reportéri. Podarilo sa im rozlúštiť video, ktoré prišlo do redakcie v záhadných kódoch.A mali sme, čo robiť, aby sme sa všetci v Jojke neváľali od smiechu po zemi...

Také video, aké sme ráno v redakcii objavili sa nedá ani slovne opísať, možno preto lebo v ňom uvidíte geniálny rozhovor dvoch špuntov v plienkach. Jediný, kto ich konverzácii ako tak rozumel, je Dárius Haraksin a pokúsil sa preložiť, o čom tie dve malé deti vlastne točia.  

Podľa Dara batoľatá vedú veľmi vážnu konverzáciu. Dvojičky si za pomoci rúk a pre iných iba akéhosi nezrozumiteľného gágania vysvetľujú či sú dostatočne oblečené. Chlapček napomína bračeka, aby si obul na nohy ponožky. No ten sa veľmi do činu nemá.



A tak príde aj na hrozby a dvojča chce na svojho neposlušného súrodenca zavolať mamu s otcom. Hneď vidno, že v ich vzťahu je to práve on, kto velí! V bezpečí sa nemôže cítiť ani kameraman, ktorému rázne káže, aby svoj prístroj okamžite vypol. "Všetci sme sa v televízii pobavili, určite sa oplatí pozerať," dodáva s úsmevom Dárius Haraksin.

youtube

Súvisiace články