Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Old School Brothers valcujú svetom. Tvrdia, že s talentom môžete zažiariť aj vy
Zdielať na

Old School Brothers valcujú svetom. Tvrdia, že s talentom môžete zažiariť aj vy

BRATISLAVA / Old School Brothers pred desiatimi rokmi vyhrali prvú talentovú súťaž na Slovensku, a doteraz to neoľutovali. Momentálne sú celosvetovo známa, uznávaná tanečná skupina. Sú presvedčení o tom, že každý človek s talentom by sa mal pochváliť pred celým svetom. Môže to totiž úplne zmeniť jeho doterajší život .

Kedysi dávno, niekedy pred desiatimi rokmi by si neboli ani len pomysleli, že budú vymýšľať zaujímavé vystúpenia pre tie najprestížnejšie akcie. " Ja by som si nikdy nebol pomyslel, že raz budem slovensky Jánošík," povedal Miroslav Bruise Žilka tanečník z Old School Brothers. Svoj talent by ste nemali skrývať ale pochváliť sa ním pred minimálne celým Slovenskom. To tvrdia tanečníci. Oni tak pred desiatimi rokmi urobili a odvtedy sa im naozaj zmenil život. 

Jednou z ich členiek je aj, vtedy 13 ročná, Kamila. V  tom čase ale veľmi nevnímala čo sa to deje. Tešili ju ale iné výhody z ich víťazstva. "Spolužiaci ma spoznávali v škole a učitelia boli z toho paf, mali skvelý prístup," prezradila Kamila Uhrinová.  Ich ďalšou členkov je aj Lili, ktorá ich pred desiatimi rokmi iba sledovala v televízií. Mladé dievča je tiež dôkazom toho, že sny sa určite plnia.  "Sedela som pred telkou a obdivovala ich. Nedalo mi to, tak som sa prihlásila do ich tanečnej školy a som rada, že som s nimi," poznamenala mladá tanečníčka Liliana Maníková. 

Pozrite si reportáž o tanci s obrazom, ktorý vytvára tanečník z Old School Brothers: 

Súvisiace články