Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO: Dcéra sa zobudila do Jurského parku
Zdielať na

VIDEO: Dcéra sa zobudila do Jurského parku

Zdroj: youtube.com/Lyle Coram

LAS VEGAS / Skutočný Jurský park. Neuveriteľnú projekciu pripravil otec pre svoju dcéru. Za oknom sa preháňali všetky nebezpečné dinosaury.

Štyridsaťosemročný Lyle Coram pripravil dcére prekvapenie. Použil obrazovku a projektor, aby priniesol do jej života dinosaury. Neskôr si nasnímal dcéru, ako sleduje zvery, ktoré prechádzajú pred jej oknom. Coram pred nedávnom nainštaloval do Shelbynej  izby svetielkujúci ohňostroj, píše Daily Mail.com.

Vo videu stojí Shelby pred posuvnými sklenenými dverami v izbe a pozerá sa na zelenú krajinu v džungli. O chvíľu neskôr prebehne trio velociraptorov. Potom mláďa brachiosaurusa s mamou opustia stromy. Triceratops tiež prejde popred oknami. 

Dinosaury nie sú len na obdivovanie. Shelby je schopná s nimi komunikovať a mávať obrovskou loptou vo vzduchu, aby sa mohla hrať s usmievajúcim sa bábätkom brachiosaurusa.

Zdá sa, že sa zabáva sama so sebou a svojimi novými dino kamarátmi - až kým nezbadá obrovského Tyrannosaura rexa. Sleduje ju jeho obrovské žlté oko.

Lyle povedal, že jeho dcéra netušila, čo pre ňu chystá, a že v priebehu jednej hodiny vytvoril túto scénu s použitím obrazovky a projektora umiestneného na záhrade.

Súvisiace články