Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vzťah má nádej, ak pár zdieľa túto zásadnú vec
Zdielať na

Vzťah má nádej, ak pár zdieľa túto zásadnú vec

LONDÝN / Najznámejší "guru lásky" vo Veľkej Británii, James Preece, prezradil, že po rokoch skúseností s pármi si je istý jedinou vecou. Pre kvalitný a dlhotrvajúci vzťah sú dôležité mnohé "drobnosti" a súhra partnerov na viacerých úrovniach. Ale je jedna vec, ktorá je priam nevyhnutná.

Nikto nedokáže predpovedať, ako dopadne práve sa rodiaci vzťah. Na začiatku ľudia vzplanúť láskou a prisahali by, že je to navždy. Skúsenosti sú jasné - pomerne málo vzťahov skutočne možno aj po dlhých spoločných rokoch označiť ako celoživotnú lásku. Väčšina párov vzťah buď ukončí alebo láska jednoducho vyhasne a pár už len vedľa seba "prežíva".

Vopred nevieme, ako dopadne naša veľká láska, ale ak chcete mať nádej, že vydrží dlho, vášmu vzťahu nesmie chýbať jedna zásadná vec - spoločný zmysel pre humor.  Podľa Jamesa Preecea, je zmysel pre humor esenciou života a každého vzťahu. "Keď ste tak nastavení, dokážete vidieť vo väčšine situácií aj ich vtipný aspekt a budete vo všeobecnosti uvoľnenejší aj voči tomu, čo pre vás môže život pripraviť. Akékoľvek hádky sa rozplynú a vy si budete seba navzájom viac vážiť," povedal svoj názor pre denník Daily Mail "guru lásky", James Preece.

Tvrdí, že humor je aj znamením vysokej inteligencie, ktorá je veľmi príťažlivá vlastnosť, predovšetkým pre ženy hľadajúce si partnera. Dodáva, že aby vzťah vyšiel, je dôležité, aby bol humor oboch partnerov láskavý. "Je to ten humor, ktorý zvyšuje pocit šťastia, pohody a ľudí spája. Je to o tom, aby ľudia našli spoločnú reč, keď si rozprávajú svoje zážitky a príbehy. Ak sa dokážete obaja spolu zasmiať, vytvára sa medzi vami prirodzené puto a budete silnejším párom," uzatvára Preece.

Pozrite si archívnu reportáž o zamilovanom liste, ktorý putoval dekády.

Súvisiace články