Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chlapček prežil vlastnú smrť, lekári i rodičia hovoria o zázraku
Zdielať na

Chlapček prežil vlastnú smrť, lekári i rodičia hovoria o zázraku

USA / Dvojročný chlapec nemá jedného, ale celú armádu strážnych anjelov. Podarilo sa mu bez následkov prežiť vlastnú smrť. Zatúlal sa k jazierku a takmer sa utopil.

Matty Cunningham bol ešte pred 4 dňami mŕtvy. Dvadsaťdvamesačný chlapček sa zatúlal k jazierku, podarilo sa mu dostať aj cez ostnatý drôt a takmer sa utopil. Jeho rodina zatiaľ pracovala okolo domu, keď odrazu zistili, že je preč. Jeho telo plávalo v jazierku a rodina sa bála najhoršieho. "Ten obraz neviem dostať z hlavy - bol modrý a mŕtvy," opisuje desivý obraz otec chlapca. 

Rodičia sa vrhli do jazierka a začali syna oživovať, súrodenci volali záchranku. Mattyho telesná teplota bola 28 stupňov, keď dorazili lekári. Chlapca najprv previezli na urgentný príjem do miestnej nemocnice v americkom Baker City, následne ho letecky transportovali do dvoch ďalších špecializovaných pediatrických kliník. Rodina, priatelia a dokonca aj ošetrujúci lekár sa za neho modlili.

"Návrat späť v takýchto prípadoch máva veľmi negatívne následky," povedal Mattyho ošetrujúci lekár. Obrovská viera, liečivá a čas však nakoniec smrtku zahnali. Chlapček sa po dvoch dňoch prebral a začal rozprávať. Nielen rodičia, ale aj lekár to považuje za zázrak - dieťa nebude mať ani žiadne zdravotné následky.

Súvisiace články