Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prvá podmorská svadba v Indii. Vydávala sa Slovenka
Zdielať na

Prvá podmorská svadba v Indii. Vydávala sa Slovenka

THIRUVANANTHAPURAM / Slovenka Eunika Pogranová sa v ďalekej Indii vydala za svojho snúbenca Nikhilu Pawaru z Maharashtry. Stalo sa tak v indickom Kovalame, ktorý je považovaný za obľúbenú turistickú destináciu. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby sa snúbenci nerozhodli, že svoje áno si povedia pod morskou hladinou. Správu priniesol webový portál thehindu.com.

Obrad si museli najskôr vyskúšať, aby v deň D všetko dopadlo tak, ako má. Najťažšie bolo zvládnuť novomanželský bozk, ktorý ich na chvíľu odrezal od prívodu kyslíka. O všetko potrebné sa ale postarala spoločnosť Bond Safari, ktorá ponúka záujemcom potápanie v Kovalame a jeho okolí. Zorganizovať takúto netradičnú svadbu bolo ale výzvou aj pre nich. 

"Vždy bolo mojím želaním urobiť niečo špeciálne pre moju lásku a myslel som si, že ponor pod hladinu mora bude jedinečný a skvelý zážitok," povedal pre portál thehindu.com Nikhil, inštruktor potápania. "Pod vodou sa cítim pohodlne," dodal čerstvý ženáč, ktorý predtým šesť rokov pôsobil aj na ostrovoch Andamany a Nikobary.

Eunika je podľa neho taktiež dobrou plavkyňou a v minulosti absolvovala už niekoľko ponorov. Vyštudovala politické vedy a so svojím milým sa stretla presne pred rokom práve v Kovalame, kde bola vtedy na dovolenke. Momentálne uvažuje o tom, že by sa potápaniu venovala profesionálne, píše thehindu.com.

Žiadosť o roku prebiehala veľmi podobne. Nikhil ukázal pod hladinou Eunike tabuľku s nápisom: "Vezmeš si ma?" Odpovedala kladne. 

Súvisiace články