Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mel a James: Ľudia sú hotoví z toho, akí sme krásni
Zdielať na

Mel a James: Ľudia sú hotoví z toho, akí sme krásni

COLCHESTER / Mel a James z Colchesteru si myslia, že sú najkrajším párom Veľkej Británie. Dvadsaťjedenročnej Mel a dvadsaťdeväťročnému Jamesovi to vraj ľudia hovoria i na ulici. Obaja sa venujú fitness a sú pyšní na svoje svalnaté telá.

Mel Tansley a James Ferguson tvoria pár už jeden a pol roka. Zoznámili sa počas fitness súťaže, na ktorej sa zúčastnil aj James a vraj to bola láska na prvý pohľad. 

Teraz sú až aj zasnúbení a plánujú sa zosobášiť. Tešia sa vraj na to, až si založia rodinu a privedú na svet to najkrajšie dieťa. Sebavedomie tomuto páru rozhodne nechýba, píše TheSun aj DailyMail. 

Najkrajší pár Británie

Mel pracuje ako sekretárka, z ktorej sa mohla stať údajne aj modelka. Potom ale spoznala Jamesa a začala radšej viac cvičiť. "Chodíme spoločne na kozmetiku, nechávame si upravovať nechty, striekame sa sprejom na umelé opálenie. Zakladáme si na tom, aby sme mali biele zuby a každý deň chodíme spolu do posilňovne. Ľudia nám skladajú komplimenty, je to veľmi príjemné," povedala Mel. 

"Vždy sa snažíme vyzerať čo najlepšie. Pokiaľ nie sme upravení, neopustíme dom. Sme pripravení na to, že by nás chcel niekto odfotografovať," dodáva Mel. 

James niekoľkokrát po sebe získal prvé miesto v svetovej fitness súťaži, tento rok by chcela zabodovať i Mel. "Bolo by skvelé, keby sa James živil iba ako fitness model a mohol by opustiť náročnú prácu poradcu v oblasti hypoték," uzavrela brunetka. 

Zdielať na

Súvisiace články