Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Bude sa princ Harry ženiť?
Zdielať na

Bude sa princ Harry ženiť?

Zdroj: profimedia

VEĽKÁ BRITÁNIA / Vzťah medzi princom Harry a herečkou Meghan Markle trvá zhruba dva mesiace. Člen britskej kráľovskej rodiny a hollywoodska herečka, známa zo seriálu "Kravaťáci", však vraj už čoskoro svoju lásku spečatia zásnubami. Podľa časopisu US Magazine už princ Harry predstavil svoju lásku aj otcovi, princovi Charlesovi.

35-ročná herečka a 32-ročný princ sa zoznámili v máji, krátko po jej rozchode s predchádzajúcim partnerom. Už vtedy si Harry vypýtal jej číslo a v júli v Londýne sa išli aj s partiou priateľov zabávať. Vytrvalo ju bombardoval správami a tak nasledovali dve ďalšie stretnutia vo dvojici a zo sympatií vznikol vzťah. 

Osudové vzplanutie

Červenovlasý princ a hollywoodska kráska sú v tom vraj až po uši, ako tvrdia ich známi. Herečka už bola údajne pozvaná aj na večeru do Kensingtonského paláca a Harryho brat William a jeho manželka Kate Middleton z nej mali byť nadšení. Oficiálne kráľovské zdroje však zatiaľ vzťah nepotvrdili, no ani nevyvrátili. Meghan, ktorá už raz bola vydatá, je hollywoodska herečka a zjavila sa na plátne už aj v intímnych chvíľach, možno nie je ideálnou predstavou o kráľovskej manželke, no tvrdohlavého Harryho by to zrejme neodradilo. Čerstvý vzťah si však obaja veľmi strážia a ani jeden sa zatiaľ k novej láske nevyjadril.

Súvisiace články