Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Manželmi boli neuveriteľných 74 rokov, zomreli len hodiny po sebe
Zdielať na

Manželmi boli neuveriteľných 74 rokov, zomreli len hodiny po sebe

Zdroj: KWTX

MULDOON / Manželmi boli spolu viac ako 74 rokov, no ani smrť ich nedokázala rozdeliť. Deväťdesiatpäťročný Američan Leonard Cherry a jeho 93-ročná žena Hazel z Texasu zomreli presne pred týždňom. Leonard zomrel o jednej popoludní, jeho milovaná žena presne o desať hodín neskôr, píše portál DailyMail.

Spoznali sa na strednej škole a odvtedy sa nevedeli od seba vzdialiť prakticky ani na chvíľku. Vzali sa v roku 1942 Muldoone v Texase. "Moji starí rodičia sa vždy usmievali a vždy boli do seba hlboko zamilovaní," povedal o ich jediný vnuk Craig Cherry.

Vitálna žena

"Mama ešte pred časom zvykla jazdievať autom po meste, chodievala kupovať potraviny, ale otcove zdravie sa v posledných rokoch zhoršovalo," povedal 74-ročný syn dvojice David Cherry.

Leonard zomrel o 13:00, jeho žena o 23:00. Čo bolo presnou príčinou Hazelinho úmrtia ale nie je doposiaľ známe, píše Daily Mail.

Leonard sa stal na začiatku druhej svetovej vojnovým pilotom. Neskôr dokonca učil tomuto kumštu aj ostatných vojakov. Do roku 1980 spolu s manželkou vlastnili auto opravovňu v meste Fort Worth. Neskôr sa ale presťahovali do mesta Woodway, aby boli bližšie svojmu synovi a vnukovi. 

Súvisiace články