Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V New Yorku sa objavila Trumpova figurína, hovorí nezmysly
Zdielať na

V New Yorku sa objavila Trumpova figurína, hovorí nezmysly

Zdroj: Twitter/Camille Dodero

NEW YORK / Obyvatelia New Yorku majú pred prezidentskými voľbami postarané o novú zábavu: hovoriaca figurína republikánskeho kandidáta Donalda Trumpa v búdke so sklenenými stenami. So žiariacimi červenými očami sľubuje ako nejaký veštec, že predpovie americkú budúcnosť. Hovorí ale najrôznejšie nezmysly tvorené čiastočne aj zo zlepencov z prejavov skutočného Trumpa. A nechýbajú ani vulgarizmy.

Búdku postavila skupina miestnych umelcov na rôzne frekventované miesta a pozdvihnutie vyvolala pred Trumpovým newyorským hotelom. Zamestnanci hotela boli z jej prítomnosti dosť prekvapení. Šokovaní, pobúrení i prekvapení boli aj okoloidúci, ktorí si neváhali novú atrakciu odfotografovať či si pri nej urobiť selfie. 

"Pozrite sa na moju Krištáľovú guľu a uvidíte budúcnosť Ameriky. Moje svetové samity na Bahamách budú plné exotických dievčat. Všetky ženy nie sú čupky, len tie tlsté a tie odporné. Nebojte sa. V budúcnosti, keď budem prezidentom, niečo urobím preto, aby sa to zmenilo. S nami bude Amerika zase sexi," okrem iného hovorí figurína. 

https://twitter.com/camilledodero/status/785827007305318400

Atrakcia je inšpirovaná automatom s veštcom Zoltarom z filmu Veľký z roku 1988, v ktorom hral herec Tom Hanks, uviedli autori nápadu. 

Súvisiace články