Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prvý veľký koncert Gotta po rakovine: Majster s okuliarmi šokoval fanúšikov
Zdielať na

Prvý veľký koncert Gotta po rakovine: Majster s okuliarmi šokoval fanúšikov

Zdroj: papparazi

PRAHA / Fanúšikovia Karla Gotta (77) boli ako na tŕní a nemohli sa dočkať večera. Národom milovaného majstra totiž v Malostranskej besede čakal prvý veľký koncert od jeho návratu po tom, čo zvíťazil nad rakovinou.

Hoci mala show začať o pol ôsmej, starostlivý slávik dorazil do Malostranskej besedy s veľkým predstihom. Prišiel na skúšku už o štvrtej hodine popoludní po boku hovorkyne Anety Stolzovej. Rozdával úsmevy a vyzeral veľmi spokojne.

Gott prekvapil novým vzhľadom. Okrem fúzov, na ktoré si už jeho priaznivci zvykli, zdobili jeho tvár dioptrické okuliare. Sotva nastúpil do výťahu, už si ich pre všetky prípady zložil. 

"Je to iba môj módny doplnok, v týchto okuliaroch sa cítim dobre," vysvetľoval nový imidž Karel.

Okuliare ako nový imidž

"A tak trochu si pripadám ako Woody Allen. Spievať v nich nebudem, aj keď uvidíme, možno sa v nich budem fanúšikom páčiť, " dodal spevák. Je nutné povedať, že mu okuliare na jeho povestnej elegancii neubrali, naopak mu veľmi pristali.

 Bouček, Žbirka, David

Okrem majstra už dorazili aj ďalšie známe tváre, napríklad moderátor Libor Bouček (35) či speváčky Ilona Csáková (46) a Dasha (35). Prišli aj Miro Žbirka (63) a Michal David (56) a vzácnu udalosť si nemohla nechať ujsť ani Gottova manželka Ivana (40).

Súvisiace články