Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Traja otcovia a šesť detí. Takto sa točí nový seriál Prázdniny
Zdielať na

Traja otcovia a šesť detí. Takto sa točí nový seriál Prázdniny

MYJAVA / Pustiť muža s deťmi na chatu s ďalšími mužmi a ich ratolesťami, to chce odvahu. Okrem ustráchaných matiek a manželiek, prináša takýto výlet množstvo radostí a humoru. Presne o tom bude nový seriál z dielne televízie JOJ - Prázdniny.

Príbeh sa odohráva na chalupe na kopaniciach. Keď trom otcom deti lezú na nervy, vezmú ich napríklad na kúpalisko. Seriál okrem hereckých stálic predstaví aj šesť mladých nádejných detských protagonistov. 

"Po mesiaci nakrúcania ich musím pochváliť. Vybrali sme také deti, ktoré majú veľa energie, čiže ja som z nich rád," uviedol režisér seriálu Juraj Predmerský. Aby to aj na režiséra nebolo veľa, má na deti špeciálny fígeľ. "Nemôžme im dať cukor, to im musíme dávkovať, lebo vtedy sú už nezvládnuteľní," dodáva Predmerský.

Bez krízy

Šesť detí... niektorí sa úlohy otca zhostia výborne, iní majú menšie problémy. "Máme slivovicu samozrejme, ale inak my to beriem fakt v pohode," prezrádza herec Marko Igonda. 

"Ja som zatiaľ krízu nemal, pretože som zvyknutý," priznáva Tomáš. Herec Tomáš Matonoha má v súkromí 4 deti. Jediný zo seriálových "tatinkov" je v súkromí bezdetný Ľuboš Kostelný, a tak mu dopriali aspoň v seriáli.

"Najviac deti mi dali, tri. Ak by som niekedy deti mal, ja by som chcel mať aj päť,šesť detí," hovorí Kostelný. 

Zdielať na

Súvisiace články