Polojasno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Šok po rokoch! Manželia zistili, že sú dvojčatá
Zdielať na

Šok po rokoch! Manželia zistili, že sú dvojčatá

Archívne video

MISSISSIPPI / Istý americký manželský pár až po rokoch zistil, že osud sa s nimi nepekne zahral. Keď boli deti, prišli pri autonehode o oboch rodičov. Potom si ich adoptovali rodičia z úplne iných rodín, pričom nikto zo zainteresovaných netušil, že po tragédii ostali vlastne na svete siroty dve. Pár sa napokon zosobášil.

Manželia sa totiž pokúšali počať dieťatko, no nedarilo sa im. Navštívili teda reprodukčnú kliniku. Až testy DNA ukázali, čo bolo príčinou ich neúspechu. Ako dodáva denník Mississippi Herald, zákon štátu Mississippi je pritom postavený tak, že nepovoľuje svadbu medzi súrodencami. Hrozí za to desať rokov väzenia a pokuta vo výške 500 dolárov (približne 471 eur). Predpokladá sa, že úrady tento konkrétny pár sankcionovať nebudú. 

Obaja Američania ostali po tom, čo im túto informáciu doktor zdelil, úplne v šoku a začali sa zaujímať viac o svoju minulosť. Zistili, že vďaka chybe v tlačive jeden o druhom navzájom nevedeli. Osud ich ale opäť spojil, navštevovali tú istú vysokú školu a neskôr sa do seba zamilovali. "Je pochopiteľné, že si boli sympatickí. Cítili, že sú istým spôsobom spolu prepojení. Keby ale tušili, čo vyjde neskôr najavo, ušetrili by si veľa bolesti," tvrdí lekár. 

Z pochopiteľných príčin, meno doktora ani páru zahraničné zdroje neuvádzajú.

Súvisiace články