Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mikuláš prišiel do River Parku, výťažok z tomboly pomôže
Zdielať na

Mikuláš prišiel do River Parku, výťažok z tomboly pomôže

BRATISLAVA / V sobotu prišiel trochu predčasne do bratislavského River Parku Mikuláš. A na ľade. Nielenže rozdával darčeky, ale aj pomáhal.

Zatiaľ čo poniektorí na korčuliach absolvovali svoje vôbec premiérové pokusy, ďalší zvládali aj ladné figúry alebo bez problémov naháňali puk.

Hilda Múdra a Rišo Linntner

Ľadovú plochu na nábreží Dunaja najprv otestovalo doslova niekoľko generácií a potom pokrstila, tak ako počas predchádzajúcich rokov, trénerská legenda slovenského krasokorčuľovania Hilda Múdra, ktorej asistoval hokejový majster sveta Richard Lintner. "Ja sa teším, keď ma volajú, lebo si na mňa pamätajú," uviedla Hilda Múdra.

Svedčil o tom aj potlesk a ovácie. Tie si napokon vyslúžili všetci, ktorí počas dnešného dňa do River Parku prišli. A to preto, že kúpou tomboly či občerstvenia pomohli dobrej veci.

Pomoc rodine

"Vybrali sme rodinu, ktorá je sociálne slabá. Ide o manželov, ktorí majú tri malé deti. Obaja zažili na vlastnej koži domáce násilie. Momentálne sú v krízovom centre a radi by zabezpečili sebe aj svojim deťom normálne bývanie," uviedla Gabriela Cabanová z Nadácie J&T. "Všetky peniaze pôjdu im," dodala.
CABANOVA

Mikuláš nie je len pre deti. Od pradávna je 6. december považovaný za deň, kedy je dobre uzavrieť výhodný obchod či manželstvo. Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články