Recept šéfkuchára Massima. Zaúdená chobotnica so zemiakovou penou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil zaúdenú chobotnicu so zemiakovou penou.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil zaúdenú chobotnicu so zemiakovou penou.
Recept pre 4 osoby:
Na prípravu chobotnice:
1 kg čerstvej chobotnice
mrkva
sedano
cibuľa
bobkový list
vínny ocot
Na prípravu zemiakovej peny:
4 ks zemiakov
200ml mlieka
100ml smotany na šľahanie
20g masla
40g parmezánu
soľ
Pozrite si priložené video: