Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Zaúdená chobotnica so zemiakovou penou
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Zaúdená chobotnica so zemiakovou penou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil zaúdenú chobotnicu so zemiakovou penou.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil zaúdenú chobotnicu so zemiakovou penou.

Recept pre 4 osoby:

Na prípravu chobotnice:

1 kg čerstvej chobotnice

mrkva

sedano

cibuľa

bobkový list

vínny ocot

Na prípravu zemiakovej peny:

4 ks zemiakov

200ml mlieka

100ml smotany na šľahanie

20g masla

40g parmezánu

soľ

Pozrite si priložené video:




Súvisiace články