Recept šéfkuchára Massima. Kávové tiramisu na teplo
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodné kávové tiramisu na teplo.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil kávové tiramisu na teplo.
Recept pre 4 osoby:
Na prípravu kávovej želatíny potrebujeme:
200 ml kávy
4 g želatíny v plátkoch
30 g kryštálového cukru
Na prípravu mascarponového mousse:
150 g mascarpone
120 g kryštálového cukru
160 g smotany na šlahanie
200 g piškót savoiardi
Na prípravu zabaione:
4 žĺtka
60 g vína Marsalla
50 g kryštálového cukru
40 g smotany na šlahanie
Holandské kakao (podľa potreby)
Kávove tiramisu na teplo, pozrite si prípravu: