Jasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2025
Recept šéfkuchára Massima. Kávové tiramisu na teplo
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Kávové tiramisu na teplo

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil lahodné kávové tiramisu na teplo.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil kávové tiramisu na teplo.

Recept pre 4 osoby:

Na prípravu kávovej želatíny potrebujeme:

200 ml kávy
4 g želatíny v plátkoch
30 g kryštálového cukru

Na prípravu mascarponového mousse:

150 g mascarpone
120 g kryštálového cukru
160 g smotany na šlahanie

200 g piškót savoiardi

Na prípravu zabaione:

4 žĺtka
60 g vína Marsalla
50 g kryštálového cukru
40 g smotany na šlahanie

Holandské kakao (podľa potreby)

Kávove tiramisu na teplo, pozrite si prípravu:

Zdielať na

Súvisiace články