Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Mysleli si, že na dedinu spadlo UFO, boli to výkaly
Zdielať na

FOTO: Mysleli si, že na dedinu spadlo UFO, boli to výkaly

NOVÉ DILLÍ / Veľká ľadová guľa, ktorá vážila viac ako 12 kilogramov, spadla z lietadla na indickú dedinu. Išlo o zmrznuté exkrementy z lietadla.

Veľká guľa spadla na dedinu Gurgaon, neďaleko Nového Dillí na severe krajiny. Dedinčania si mysleli, že ide o niečo veľmi špeciálne. Predstavitelia obce uviedli, že dedinčania obrovskú snehovú guľu považovali za mimozemský objekt. 

Potom, ako objekt poslali na expertízu zistili, že ide o zmrznuté ľudské exkrementy z toalety lietadla. 

Gurgeon polícia

UFO alebo nebeská skala 

"Bola to veľmi ťažká ľadová guľa, ktorá spadla na zem v sobotu ráno. Ľudia okamžite vybehli zo svojich domov, aby zistili, čo sa stalo," starosta dediny Vivek Kalia. 

"Niektorí dedinčania si mysleli, že išlo o mimozemský objekt. Iní si mysleli, že je to nebeskáskala a počul som, že si vzorky zobrali domov," dodal Kalia. 

Podľa portál Times of India si ľudia kúsky ľadovej guľy nakladali do oblečenia a brali domov. Indickí meteorológovia vzorku otestovali a zistili, že nejde o žiadny meteorologický fenomén. 

Lietadlá skladujú odpad z toaliet v špeciálnych nádržiach. Tentokrát ale jedna časť vypadla. 

Portál The Daily Telegraph uvádza, že v roku 2016, sa zranila 60-ročná žena, na ktorú z neba spadol kus ľadu o veľkosti futbalovej lopty. Tento predmet bol zrejme tiež toaletným odpadom. "Bola som len 7,6 metra od miesta, kam to monštrum spadlo," uviedol svedok. Svedkovia okamžite utekali do jej domu a odviezli ju do nemocnice. 

Zdielať na

Súvisiace články