Zatiahnuté
17°
Bratislava
Tichomír
22.8.2025
Recept šéfkuchára Massima. Teľací brzlík na portskom víne
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Teľací brzlík na portskom víne

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelý teľací brzlík na portskom víne s čiernou hľúzovkou a topinamburovím krémom.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil teľací brzlík na portskom víne s čiernou hľúzovkou a topinamburovím krémom.

Recept pre 2 osoby:

300g teľacieho brzlíka
20 g masla
2 šalotky
1 vetvička timiánu
1 dcl portskeho vína
50 ml telacieho demi glasu
hoblinky čiernej hľuzovky
300g sladkých zemiakov topinambur

Pozrite si návod na prípravu:

Zdielať na

Súvisiace články