Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V kurze je retro, Incheba ponúka tieto trendy v bývaní
Zdielať na

V kurze je retro, Incheba ponúka tieto trendy v bývaní

BRATISLAVA / Slovenské nábytkárske firmy sa pustili do boja so zahraničnou konkurenciou. Svedčí o tom medzinárodný veľtrh nábytku v bratislavskej Inchebe. V Bratislave vystavuje 221 vystavovateľov z rôznych krajín.

Na medzinárodnom veľtrhu MODDOM v bratislavskej Inchebe si prídu na svoje milovníci dizajnu, kvalitného nábytku a štýlových interiérov.

Ide o 20. ročník, ktorý podľa tlačovej správy výstaviska vyniká širokou ponukou aj účasťou nových firiem.

Slovenská kvalita

"Celkovo je bohatší a kompaktnejší. Na ploche 20 tisíc metrov sa od 14. do 18. októbra predstaví 221 vystavovateľov z ôsmich krajín," píše sa v stanovisku Incheby.

"Výrobcovia a predajcovi dokazujú, že domáca tvorba je kvalitná a v porovnaní so zahraničnou výrobou respektíve importom mnohokrát aj kvalitnejšia," uviedla hovorkyňa výstaviska Incheba Martina Macková.

Osem krajín

V Bratislave vystavujú vystavovatelia zo Slovenska, Česka, Maďarska, Bieloruska, Rakúska, Indie a Srbska.

V Inchebe sa počas piatich dní sústredí kompletné vybavenie pre domov - nábytok a doplnky do všetkých priestorov ale aj zariadenie pre oddych a relax. Nechýba ani záhradný nábytok.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia moderného nábytku či retro štýlu, ktorý letí najmä u mladých:

Retro je opäť v kurze:

Incheba

Súťaž o sedaciu súpravu

Veľtrh MODDOM tradične doplní sprievodná výstava výtvarného umenia Art s umeleckými dielami, ktoré dokážu spríjemniť a ozvláštniť každý interiér. MODDOM je otvorený od 14. do 18. októbra od desiatej do siedmej večer. V posledný deň do sedemnástej.

Každá vstupenka je žrebovateľná o luxusnú koženú sedaciu súpravu v hodnote takmer 5 000 eur od spoločnosti MSJ, mobilný telefón Samsung Galaxy A3 od spoločnosti Andrea Shop a VIP kartu umožňujúcu bezplatný vstup na podujatia organizované Inchebou na rok 2016.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články