Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Príďte do Incheby, tu nájdete tipy na dovolenku
Zdielať na

Príďte do Incheby, tu nájdete tipy na dovolenku

BRATISLAVA / Zo Slovákov sa na štyri dni stane národ cestovateľov a pritom nemusia vystrčiť nos z hlavného mesta. Najväčší veľtrh cestovného ruchu u nás ITF Slovakiatour otvoril svoje brány už jubilejný dvadsiatykrát.

Hranica 73 tisíc návštevníkov

Cestovateľské povedomie Slovákov neustále stúpa, o čom svedčí nielen výber dovolenkových destinácií, ale zároveň aj počet návštevníkov veľtrhu. Ten každý rok pozvoľna rastie a vlani atakoval hranicu 73 tisíc. Dôvodom je aj stále sa rozširujúca ponuka vystavovateľov.

"Veríme, že tento rok príde omnoho viac návštevníkov ako vlani, pretože sme okrem bohatých expozícií pripravili naozaj atraktívny sprievodný program. Čo sa týka vystavovateľov, máme ich tu vyše 400. Môžeme povedať, že z celého sveta," dodáva hovorkyňa výstaviska Incheba Martina Macková. 

Od piatka do nedele

"Tento rok prvý raz potvrdili účasť na veľtrhu aj také menej tradičné krajiny turistické, ako Ukrajina, Albánsko či Moldavsko," dodáva Macková. Veľtrh cestovného ruchu v bratislavskej Inchebe bude pre verejnosť otvorený od piatkového popoludnia až do nedeľného večera.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy