Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gorila zastrašila návštevníkov zoo, hodila po nich kameň
Zdielať na

Gorila zastrašila návštevníkov zoo, hodila po nich kameň

BERLÍN / Skupinka írskych turistov navštívila pred odletom do rodnej krajiny zoologickú záhradu v Berlíne. Skupinka írskych turistov navštívila pred odletom do rodnej krajiny zoologickú záhradu v Berlíne. Pristavili sa pri výbehu s gorilou, ktorá nemala práve najlepší deň. Po návštevníkoch hodila celou silou kameň, píše The Daily Mail.

Stefan Nolan a jeho priatelia čakali na svoj let do rodného Írska. Čas si chceli skrátiť návštevou berlínskej zoo. Stefan nakrúcal impozantné zviera na svoj mobilný telefón. Jeden zo skupinky bol presvedčený, že gorily sú vskutku agresívne zvieratá.

Turistom sa podarilo nakrútiť poriadne zlostnú gorilu, ktorej sa evidentne nepáčilo, že je stredobodom pozornosti mladých ľudí, píše The Daily Mail.

Írom nefandí

Zlostná gorila v jednej chvíli dvihla kameň zo zeme a hodila ho smerom ku skupinke. Postavila sa na zadné nohy, aby videla, či sa jej podarilo zasiahnuť svoj cieľ.

Stefan nahral videoklip na sociálnu sieť a doteraz ho zhliadlo viac ako 40 tisíc užívateľov. "Gorily zrejme nie sú fanúšikmi Írov," poznamenal. Zviera je jedným z piatich goríl, ktoré v berlínskej zoo momentálne žijú.

Pozrite si priložené video zlostnej gorily:

Súvisiace články