Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO. Budovu zachvátil požiar, muž sa ocitol v pasci!
Zdielať na

VIDEO. Budovu zachvátil požiar, muž sa ocitol v pasci!

HOUSTON / Obrovský požiar nedostavaného 5-poschodového bytového komplexu za 50 miliónov dolárov uväznil robotníka. Oheň bolo vidieť na kilometre ďaleko. Šíreniu požiaru napomohol aj silný nárazový vietor. 396 bytov padlo popolom. Informoval britský denník The Daily Mail.

Oblizovali ho plamene

Robotník podstúpil útek hodný hollywoodskeho filmu. Boj o život sa odohral v americkom Houstone v čase, keď apartmánový komplex vo výstavbe vzbĺkol. Budovu ihneď zachvátili plamene a hustý čierny dym.

Pracovník sa ocitol v pasci na nedokončenom balkóne na štvrtom poschodí. Neznesiteľné teplo ho však donútilo skočiť o poschodie nižšie, no ani tam nebol v bezpečí. Oblizovali ho plamene a tak sa posadil na okraj balkóna a čakal na pomoc, píše Daily Mail.

"Pane bože, nie!" kričali ľudia na zázname, ktorí celú akciu natočili na kameru. K mužovi sa priblížil záchranný rebrík hasičov, na ktorý robotník najskôr nedočiahol. Napokon sa mu však podarilo na rebrík naskočiť. Smrti unikol len pár sekúnd pred zrútením budovy. Na tento zážitok odvážny muž určite tak skoro nezabudne.

Súvisiace články