Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Opitý vodič sa pokúsil policajtov podplatiť! Čokoládou...
Zdielať na

Opitý vodič sa pokúsil policajtov podplatiť! Čokoládou...

BANSKÁ BYSTRICA / Najskôr si v krčme dali niekoľko pohárikov a potom bez váhania nastúpili do auta. 43-ročný Banskobystričan bol dokonca taký opitý, že synovec, ktorý sedel na mieste spolujazdca, mu musel s volantom pomáhať. Havarovali, potom sa z miesta nehody pokúsili ujsť a keď ich policajti chytili, neváhali vyjednávať.

V dychu mužovi namerali 3 promile

Ledva sadol 43-ročný Banskobystričan do auta a už spôsobil nehodu. Policajti mu namerali v dychu 3 promile. Muž nabúral do zaparkovaného vozidla vedľa krčmy, z ktorej krátko pred tým vyšiel v spoločnosti synovca. "Je to môj strýko. Ja mu nemôžem veľmi rozkazovať," hovorí synovec vodiča. 

Viac ako 500 metrov unikali s vypnutými svetlami policajnej hliadke, kým to vzdali. Ani jeden z dvojice alkohol nepopieral, vraj v krčme sedeli pri víne. Vodičovi pod vplyvom alkoholu na mieste zadržali vodičský preukaz.

Muž sa snažil z miesta ujsť

43-ročný vinník mal jedinú obavu, aby po tejto šialenej jazde neskončil rovno vo väzení. Táto predstava mu nahnala poriadny strach, na mieste bez váhania všetko priznal. "Bol som v krčme, nezapieram. Možno aj štyri deci vína," hovorí vodič auta.

Šoféroval opitý, spôsobil nehodu navyše unikal pred hliadkou. Bez trestného stíhania to nepôjde. O jeho treste bude rozhodovať súd. "Prečo som šoféroval? Hlava opitá," priznal Branislav.

Súvisiace články