Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Plavnický kopec je postrach, zmätený Michal obiehal auto
Zdielať na

Plavnický kopec je postrach, zmätený Michal obiehal auto

STARÁ ĽUBOVŇA / Po pondelkovej nočnej dopravnej nehode na Plavnickom kopci už začínajú aj policajti veriť tomu, že tento úsek je prekliaty. Od začiatku roka je to už ôsma havária a tak zrejme v tomto okrese pribudne nový nehodový úsek.

Dezorientovane chodil okolo auta

Vodič zrejme precenil svoje schopnosti, nehoda sa stala na začiatku Plavnického kopca. Na cestách nie je sneh, možno si aj preto Michal myslel, že jazda bude bez problémov. Podvečer ale klesli teploty pod nulu a začalo sa poriadne šmýkať. 

Ruženec, ktorý mal mladík zavesený na zrkadle, zdá sa pomohol. Michal sa dostal z vozidla po svojich, dezorientovane chodil okolo auta, teraz leží s otrasom mozgu a poudieraným telom v nemocnici. Podľa stôp na ceste aj mimo nej to vyzerá tak, že sa s autom niekoľkokrát prevrátil. Vodič sa pravdepodobne ponáhľal domov a našťastie bol triezvy.

Patrika museli z auta vystrihnúť

Len pred piatimi dňami na Plavnickom kopci neďaleko Starej Ľubovne havaroval aj Patrik. Toho museli z auta vystrihovať hasiči. Dve mladé ženy, do ktorých narazil, sa zranili ľahko, ale boli prevezené do nemocnice na pozorovanie. VIAC TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy