Skoro jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nehoda na Plavnickom kopci. Mladíka museli vystrihnúť z auta
Zdielať na

Nehoda na Plavnickom kopci. Mladíka museli vystrihnúť z auta

STARÁ ĽUBOVŇA / Záchranári, hasiči aj polícia. Všetky záchranné zložky ráno bojovali o záchranu troch mladých ľudí, po čelnej zrážke na Plavnickom kopci za Starou Ľubovňou. Patrika museli z vraku vystrihovať, dve mladé ženy, do ktorých narazil, sa zranili ľahko, ale boli prevezené do nemocnice na pozorovanie.

Čelná zrážka

Autá do seba napálili čelne v zradnej zákrute. Ráno bolo na cestách šmykľavo. zatiaľ však nie je vôbec jasné či práve šmyk bol príčinou zrážky alebo vodič niekoho v zákrute predbiehal.

Policajti si všimli, že zadné pneumatiky sú úplne hladké a podľa našich informácii bola jedna z nich dokonca letná. Mladé ženy sa po nehode sťažovali na bolesť hrudníka, predpokladá sa ale že ich zranenia nebudú vážne. Horšie je na tom Patrik, ktorého museli hasiči z auta vystrihnúť.

Simona zomrela po zrážke s autobusom

Mladému mužovi silný náraz zrejme dolámal nohy a spôsobil niekoľko vážnych poranení na hlave. Mladík bojuje v nemocnici o život, jedno z dievčat má zranený hrudník. V priebehu mesiaca ide v tomto úseku o druhú vážnejšiu nehodu. Tá prvá bola smrteľná, zahynula pri nej Simona po zrážkou s autobusom Simona. VIAC TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy