Polojasno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
UNIKÁTNE ZÁBERY. Z lietadla vypadla kamera rovno k prasaťu
Zdielať na

UNIKÁTNE ZÁBERY. Z lietadla vypadla kamera rovno k prasaťu

BRATISLAVA / Na internete sa objavilo veľmi kuriózne video. Jeden z mužov, ktorí si išli skočiť z lietadla padákom, si na jeho palubu zobral aj kameru. Počas letu si natáčal nádherný výhľad. Kamera mu však vypadla z rúk a nasledoval dlhý pád.

Kamera priamo z neba

Na záberov z kamery vidieť, ako kamera niekoľko sekúnd padá voľným pádom. Obraz je dosť nezreteľný, keďže kamera pri páde dosť rýchlo rotovala a prístroj nedokázal adekvátne zaznamenávať obraz. Po dopade sa kamera však nezničila, dopadla priamo do válova. Pád kamery ihneď prilákal obyvateľa ohrady, prasa. To si asi myslelo, že mu z nebies padla potrava a tak sa do kamery ihneď pustilo.

"Kamera spadla z lietadla priamo do mojej ohrady pre prasatá. Prístroj som našla až o osem mesiacov neskôr, keď som ohradu upratovala. Potom som uvidela to neuveriteľné video," uviedla na internete majiteľka pozemku Mia Munsellová, ktorá video zverejnila pre internetových divákov.

Kuriózne zábery si za niekoľko dní pozrelo viac ako milión zvedavých užívateľov. Ako to už býva zvykom, objavili sa aj špekulácie o pravosti záznamu aj samotného príbehu. Niektorým ľudom sa nepozdáva, že sa kamera po páde nerozbila a dopadla práve objektívom nahor. Taktiež sa špekuluje, či pád trval dostatočne dlho na to, v akej predpokladanej výške bolo lietadlo v momente pádu kamery.

ISIFA

Súvisiace články