Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO. Dvojročný chlapec jazdí na skateboarde, v plienkach!
Zdielať na
Zaujímavosti

VIDEO. Dvojročný chlapec jazdí na skateboarde, v plienkach!

SYDNEY / Chlapček menom Kahlei Stone Kelly je už teraz veľkou hviezdou. A nielen v Austrálii, odkiaľ pochádza. Na doske predvádza kúsky ako tí najväčší majstri na skejtoch. Veď posúďte sami!

V plienkach na skateboarde

Na záchod sa sám chodiť ešte nenaučil, rovnováhu na skateboarde ale udrží dokonale. 2-ročný Austrálčan síce na skateboarde jazdí v plienkach, ale nebojí sa jazdiť ani dolu kopcom, dokonca ani skokov z obrubníka. Kahlei Stone-Kelly z austrálskeho mesta Viktória pochádza z rodiny skateboardových nadšencov. Chlapček sa učil jazdiť na doske už od svojich šiestich mesiacov! Poctivý tréning prináša už v dvoch rokoch pre chlapca obrovský úspech. Mnohí ľudia by ho považovali za nadpriemerne nadané dieťa, za jeho úspechom je však tvrdá drina.

Pohľad na dieťa v plienke, ktoré sa rúti dolu ulicou na drevenej doske, prekonáva obrubníky a prekážky, vyvoláva obdiv a úsmev na tvári. Pre Keileho je to naopak len rutina. Pokiaľ chce však chlapec zdolať väčšie prekážky, napríklad pár schodov, pomôže mu jeho otec. Klasickú jazdu a základné triky už má 2-ročný chlapček v malíčku.

Skateboardista bez nôh

Skater, ktorý si hovorí Italo Romano, dokáže na skateboarde neuveriteľné veci. Na tom by nebolo nič čudné, avšak tento 26-ročný Brazílčan prišiel pri tragickej nehody o nohy. Napriek svojmu postihnutiu, však predvádza neuveriteľné triky! Pozrite si video TU.

reuters

Zdielať na

Súvisiace články