Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
VIDEO. Skateboardista bez nôh robí neuveriteľné triky!
Zdielať na

VIDEO. Skateboardista bez nôh robí neuveriteľné triky!

SAO PAULO / Skater, ktorý si hovorí Italo Romano, dokáže na skateboarde neuveriteľné veci. Na tom by nebolo nič čudné, avšak tento 26-ročný Brazílčan prišiel pri tragickej nehody o nohy. Napriek svojmu postihnutiu, však predvádza neuveriteľné triky! Jeho životný príbeh priniesol britský denník Daily Mail.

Tragická nehoda

Keď mal Italo Romano 13 rokov, so svojimi kamarátmi sa hral nebezpečnú hru. Jazdili spolu medzi vlakovými súpravami a ich riskovanie skončilo tragédii. Italo skončil po nehode bez nôh. Napriek svojmu postihnutiu sa nevzdal a nenechal sa svojim hendikepom obmedzovať. Píše sa v článku denníka Daily Mail.

Niektorí jazdci vedia na skateboarde salto, iný aj otočku o 360 stupňov. Italo vie však ešte oveľa viac a to bez nôh. Na pohyb na doske používa len ruky a mestské prostredie si premenil na ihrisko. Skate park, lavičky, chodníky a schody. To sú miesta, na ktorých môžete 26-ročného Brazílčana stretnúť a kochať sa jeho neuveriteľnou jazdou. Dnes sa Italo radí medzi top extrémnych športovcov vo svojej domovskej krajine a dokonca sa zúčastnil aj finále profesionálnych pretekov jazdov na skateboarde v americkej Tampe.

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Daily Mail

Súvisiace články