Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keď sa na letisku dejú skutočné vianočné zázraky...
Zdielať na

Keď sa na letisku dejú skutočné vianočné zázraky...

MONTREAL / Zázraky sa naozaj dejú! Jeden taký vianočný zažili pasažieri letiaci s kanadskou nízkonakladovou leteckou spoločnosťou. Pred odletom si všetci cestujúci zaželali dary. Od dovoleniek, telefónov až po televíziu, ktoré po prílete na cieľové miesto aj dostali. Video priniesol portál britského denníka The Daily Mail.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Neveríte na zázraky? Tento príbeh vás presvedčí o opaku! Kanadská nízkonákladová letecká spoločnosť WestJet sa rozhodla potešiť svojich pasažierov veľmi netradičným spôsobom a pripravila pre nich obrovské prekvapenie! Do priestorov letiskovej haly umiestnili "interaktívneho" Santa Clausa, ktorý sa pomocou obrazovky ľudí pýtal, čo si želajú pod stromček. Všetci cestujúci vyslovili svoje želania, od hračiek, cez drobnosti ako ponožky až po kamery, mobilné telefóny a obrovský televízor, píše sa v článku Daily Mail.

Všetky priania pasažierov letu z Calgary do Toronta si pracovníci aeroliniek pozorne zaznamenali a pustili sa do práce! Armáda 150 dobrovoľníkov sa okamžite rozbehla do najbližších nákupných centier plniť všetky želania. Kým si cestujúci vychutnávali svoj let, pracovníci letiska mali plné ruky práce aby všetky darčeky stihli zabaliť a každý mal tú správnu menovku od Santu.

Slzy dojatia

Po prílete lietadla do Calgary, si cestujúci išli vyzdvihnúť svoje batožiny. A potom sa začali diať zázraky! Namiesto kufrov sa však na páse objavili vianočné darčeky s menami cestujúcich. Následne prišiel Santa Claus, všetko im vysvetlil a darčeky im vyčarili úsmev na tvári! Zábery z rozbaľovania darčekov je veľmi dojemné, hlavne malý chlapec, ktorý si vysníval svoj prvý tablet a taktiež rodina, ktorá dostala televízor z veľkou obrazovkou. Mnohí sa neubránili ani slzám.

"Tento rok sme chceli urobiť niečo, čo neurobil ešte nikto iný. Chceli sme prekvapiť našich pasažierov a a vyčariť im pravú sviatočnú náladu," povedal hovorca leteckej spoločnosti WestJet Richard Bartra. A určite sa im to podarilo! Video sa šíri na internete obrovskou rýchlosťou a rozveseľuje ľudí po celom svete.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

YouTube.com

Súvisiace články