Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Najrýchlejší koniec kariéry. Moderátor naživo nadával!
Zdielať na

Najrýchlejší koniec kariéry. Moderátor naživo nadával!

SEVERNÁ DAKOTA / Tak toto bol ten najhorší začiatok kariéry a zároveň jej najrýchlejší koniec. Vôbec prvé slová moderátora víkendových správ A.J. Clementa v Amerike totiž neboli "volám sa" alebo "stalo sa". Ale nadávky a to rovno do éteru, naživo na obrazovkách. V práci sa tak poriadne ani neohrial a dostal padáka...

Zaskočil aj spolu-moderátorku

"Fu**ing Sh*t!" Tak presne toto boli prvé slová nového moderátora víkendových správ v Severnej Dakote, na stanici KFYR TV, spravodajského kanálu televízie NBC. Do rozpakov dostal aj svoju kolegyňu, ktorá sa ho práve chystala predstaviť, moderátorku Van Tieu, tá sa dokonca kvôli nadávkam zakoktala!

Najrýchlejší vyhadzov

Nasledovalo predstavovanie, ktoré sa ale nieslo v rozpakoch. A.J. s búšiacim srdcom a vedomý si svojho prešľapu povedal o sebe tak to, kde študoval a hneď prešiel neistým hlasom k tragickej správe. Hoci sa v práci neohrial a stanica za menej ako 24 hodín dala zbohom, na sociálnej sieti Twitter k tomu napísal: "Nenašťastie sa televízia rozhodla, že odchádzam. Ďakujem za túto príležitosť a všetkým za podporu."

"Nemôžem si pomôcť, ale smejem sa a ostávam na pozitívnej vlne," napísal ďalej Clemente. NBC sa rovnako divákom za večerný prešľap exmoderátora ospravedlnila.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com

Súvisiace články