Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO. Pripravte si bránice. Ďalší úlet na futbale v Kazachstane
Zdielať na

VIDEO. Pripravte si bránice. Ďalší úlet na futbale v Kazachstane

KAZACHSTAN / Fúka vietor, fúka, lístie opadáva... Tak sa začína jedna zo slovenských ľudových pesničiek. V Kazachstane by si však mohli futbalisti spievať toto: Fúka vietor, fúka, jedenástka sa ťažko zahráva...

Máte zaujímavé video. Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Najvyššia futbalová súťaž v Kazachstane totiž ponúkla v priebehu pár dní ďalšiu kuriozitu, pri ktorej sa dá len ťažko ubrániť smiechu. Koncom minulého týždňa obleteli svet obrázky zo zápasu, ktorý rozhodca neukončil, hoci hráči stáli po členky vo vode a lopta plávala po jej hladine. O tomto úlete, ktorý videlo na stránke youtube.com, viac než tri aj štvrť milióna ľudí, si môžete viac prečítať TU.

Fúka vietor, fúka...

Teraz kazašská liga zabáva opäť. Na vine však nie je voda, ale silný vetrisko. Ten výdatne úradoval počas zápasu FC Tobol - Astana (5:1). Divákov bavil pri každej štandardnej situácii, hráčov privádzal do zúfalstva. Vrchol beznádeje nastal pri realizácii pokutového kopu. Jeho exekútor si postavil loptu na biely bod viackrát, no kým sa rozbehol, vietor mu ju odpratal preč. Futbalista si bol dokonca mimo ihriska pre sneh, aby z neho pred loptou postavil bariéru!

Ako sa to celé skončilo? Presvedčte sa sami...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Hráč_rozhodca_Kazachstan_vietor

youtube.com

Súvisiace články