Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
VIDEO. Osemročná cestná pirátka. 100 km/h a odopnutý pás
Zdielať na

VIDEO. Osemročná cestná pirátka. 100 km/h a odopnutý pás

PETROHRAD / Matka z Ruska nakrútila iba osemročnú dcéru, ako za volantom auta neďaleko Petrohradu upaľuje rýchlosťou 100 kilometrov za hodinu. Svoje nezodpovedné správanie korunovala tým, že video umiestnila na YouTube, kde má od 25. februára už viac ako 600-tisíc pozretí.

Máte zaujímavé video. Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Dcéru povzbudzoval otec

Video odvysielali aj v televízii. Polícia z Petrohradu už preto začala vyšetrovanie. Za to, že svojej neplnoletej dcére rodičia dovolili šoférovať, im hrozí pokuta 2 500 rubľov (v prepočte zhruba 63 eur).

Elena Mikulčik svoju dcéru Karinu nakrúcala zo zadného sedadla strieborného Audi A6, pričom vedľa nej bol jej otec Dmitrij. Ten ju vo videu nabáda, aby sa nebála, pridala a šla aspoň stovkou.

Nemalo zapnutý ani pás

"Ak ma Nasťa uvidí ako šoférujem auto, hneď odpadne," povedala usmievajúca sa Karina odkazujúc asi na svoju kamarátku. V závere vyše päťminútového videa zastaví na okraji cesty niekde na dedine a prenechá šoférovanie otcovi.

Zaujímavosťou je fakt, že dievčatko pri svojej jazde ani nemalo zapnutý bezpečnostný pás. V Rusku príde pri dopravných nehodách o život každoročne takmer 30-tisíc ľudí.

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

YouTube

Súvisiace články