Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
ROZHOVOR. Basa? Čakajú ma pacienti, tvrdila opitá zubárka
Zdielať na

ROZHOVOR. Basa? Čakajú ma pacienti, tvrdila opitá zubárka

KOŠICE / Pokrčené plechy a päť zničených áut. To je výsledok jazdy matky, ktorá viezla do školy svoju dcéru. Je za tým však niekoľko zaujímavostí. S volantom jej malo pomáhať dieťa, išlo o lekárku, ktorá sa chystala ambulovať a náš štáb pozvala do basy. Pozrite si veľavravný rozhovor z miesta nehody...

"Očitý svedok tvrdil, že jej malá dcéra, ktorá sedela vedľa nej jej pomáhala točiť s volantom," hovorí majiteľ poškodeného auta. "Tak ťahala volant, to už je všetko," uviedla vodička a vinníčka dopravnej nehody. To vraj preto, že žena volant sama nezvládala.

Dcéru našli za kontajnermi

Bodaj by aj! Veď policajtom nafúkala takmer dve promile alkoholu a to sa ešte ani nezačal deň. "Nechcela dokonca privolať ani záchranku pre svoju dcéru," dodáva majiteľ poškodeného auta. Školáčka sa zrejme v šoku z nehody ukryla za smetiaky. Tam ju vystrašenú našli policajti. 

Príčina nehody je podľa vodičky viac než úsmevná. Podľa nej by vodiči v žiadnom prípade nemali používať ústnu vodu, to hovorí sama zubárka. "Pani doktorka povedala, že to má z ústnej vody," hovorí majiteľ poškodeného auta.

V cele nechcela byť sama...

"Myslím, že bude aj lepšie," hovorí vodička. Aj napriek nepríjemnej situácii si pani doktorka robila starosti o pacientov, ktorí ju čakali pred ambulanciou. Z miesta nehody putovala do cely predbežného zaistenia. Zrejme tam nechcela byť sama a tak do cely pozvala aj náš štáb. "Budete tam so mnou?," opýtala sa. 

Téme sa venuje  reportér Jozef Kačmáry. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy