Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Policajná naháňačka! Nadrogovaný vodič (32) vypustil aj bojové psy
Zdielať na

Policajná naháňačka! Nadrogovaný vodič (32) vypustil aj bojové psy

BRNO / Najskôr sa snažil zbaviť sa troch policajných hliadok, no napokon dupol nadrogovaný vodič na plyn. V nebezpečnej jazde pokračoval aj po tom, čo takmer zrazil matku s dieťatkom! Keď dorazil domov, na policajtov zaútočil sekerou a vypustil aj bojové psy!

Takmer vpálil do matky s dieťatkom

32-ročný vodič unikal skutočne takmer cez mŕtvoly. Prešiel aj cez policajné zátarasy, nebezpečne prebiehal a keby nezareagovala matka s dieťaťom, mohlo byť po nich.

"Jedna z tých hliadok sa pokúsila vodiča zastaviť s policajným autom. Ten na pokyny hliadky nereagoval, začal unikať. Na ceste sa niekoľkokrát choval veľmi nebezpečne, predbiehal napríklad na horizonte, kedy pred seba nevidel. V jednom z prípadov, keď odbočil do vedľajšej ulice, dokonca musela pani s kočíkom uskočiť z cesty," komentoval šoférovo počínanie Bohumil Malášek z brnenskej polície.

Zaútočil a vypustil bojových psov

Štatistiky polície ukazujú, že na dvoch opitých vodičov pripadá jeden nadrogovaný. Vodiči si pritom mylne myslia, že deň, dva dni po užití drogy si už môžu sadnúť za volant. "Sú nebezpeční v dobe, kedy tú návykovú látku užívajú, aj v dobe mimo užívania návykovej látky, pretože sú z tej drogy natoľko unavení, že nie sú schopní adekvátne reagovať na situáciu v doprave," informoval Roman Póč z dopravného inšpektorátu Juhomoravského kraja.

Nadrogovanému vodičovi sa podarilo zdolať všetky prekážky a zaparkoval doma. Agresívne však na policajtov zaútočil, zobral si dokonca na pomoc aj sekeru. Napokon ešte na policajtov vypustil troch bojových psov. Muž je tak okrem riadenia pod vplyvom návykovej látky a neposlúchnutie výziev polície stíhaný aj za násilie proti úradnej osobe.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy